Dökülen Saçlar Bir Günde Geri Geliyor

Handan Acıkök, tek seansta saç dökülmesine kesin çözüm sağlandığını açıkladı.
Bu haber 2013-11-02 20:52:39 eklenmiş ve 3194 kez görüntülenmiştir.

Tek seansta maximum miktarda saç kökü ekilmesinin mümkün olduğunu açıklayan Türk Hair Trans Genel Direktörü Handan Acıkök, saç transferinin yapıldığı ense bölgesinde yeterli saç kökü olması durumunda ikinci bir seansa ihtiyaç duyulmaksızın bir seferde saç ekimi işleminin başarılı ile gerçekleştirilebildiğini söyledi.

Saç ektirmeyi düşünenlerin kendilerini uzman ekiplere emanet etmesi gerektiğinin altını çizen Acıkök, saç ekimine ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

En az 9 saat süren operasyonda kişilere öncelikle lokal anestezi uygulandığını belirten her hangi ağrı ya da sızı duyulmadığını söyledi. Ense bölgesinin sağ ve sol bölgesinden eşit oranda alınan saç köklerinin gerekli bölgelere ekilmesinden önce ayna karşısında bir planlama yapıldığını ifade eden Acıkök, ense bölgesinden maximum sayıda saç kökü alındığını ve bu saç köklerinin ekim işleminin tek seansta tamamlanabildiğini söyledi. Kişinin saçını nasıl tarıyor ise ona göre saç kanalları açıldığının ve doğal görünüm elde edilebildiğinin altını çizen Acıkök, operasyonların hastane ortamında ve plastik cerrahlar gözetiminde yapılması gerektiğini ifade etti.

Ömür Boyu Garantili

Ense bölgesinde bulunan saç köklerinin ömür boyu dökülmediğini hatırlatan Türk Hair Trans Genel Direktörü Handan Acıkök, ekilen saçların da benzer şekilde dökülme riski taşımadığını söyledi.
Saç ekim işlemini gerçekleştiren uzmanların en az 10 yıl deneyime sahip olması gerektiğini belirten Acıkök şöyle konuştu:

"Ekim işleminin ikinci seansa bırakılmadan tek seferde tamamlanmasını tavsiye ediyoruz. Eğer uzman ve deneyimli bir ekibiniz varsa ve saç transferinin yapıldığı ense bölgesi müsaitse operasyonu bir seferde tamamlamanız mümkün. Operasyonun her aşamasında, alanında uzman, deneyimli kişilerin görev alması başarıyı doğrudan etkileyen bir unsur. Örneğin Türk Hair Trans'ta her uzman kendi işini yaptığı için maximum performansı sergileyebiliyor. Dolayısıyla tek seansta başarı için iyi bir ekip çalışması gerekiyor diyebiliriz"

Saçsızlık problemi yaşayan insanları, yeterli ölçüde araştırma yapmadan karar vermemeleri konusunda uyaran Acıkök, başvurulan merkezlerde uzmanından süreç hakkında gerekli bilgilerin alınması ve tedavi gören örnek hastalarla görüşülmesi yönünde tavsiyelerde bulundu.

ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA