Kürtçe Kreş Yeni Eğitim Dönemine Başladı

KÜRTÇE KREŞ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BAŞLADI - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni eğitim dönemine başladı.
Bu haber 2013-10-01 18:59:02 eklenmiş ve 646 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni eğitim dönemine başladı.

Eğitim dilinin Kürtçe olduğu ve bu yıl toplam 300 başvurunun yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, 3-5 yaş arası 60 çocuğu kreşe kabul edip yeni eğitim dönemine başladı. Yeni eğitim yılında çocuklara Kürtçe matematik, drama ve müzik eğitimi verecek olan kreş ayrıca halk oyunları, spor ve İngilizce eğitim de veriyor. Tüm bu etkinliklerin yanında yaşamı öğrenme faaliyetleri kapsamında Diyarbakır'da bulunan tarihi yerleri gezme, Güneş Evi ve güneş sistemleri de öğretiliyor. Büyükşehir Belediyesi kreş hizmetinde eğitim dilini Kürtçe olarak vermesinin ardından kent merkezinde açılan birçok kreş ve gündüz bakım evi de bu modeli kullanıp, eğitimlerinde Kürt dilini kullanmaya başladı. - DİYARBAKIR

ETİKETLER : Kürtçe Kreş Yeni Eğitim Dönemine Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA