Sodes'in Çocukları Gurur Kabarttı

Ardahanda SODES projesi kapsamında, ücretsiz dershane sağlanan, öğrenciler, otaöğretim ve üniversite sınavlarında Ardahan'ın gururunu kabarttılar.
Bu haber 2013-08-07 13:59:01 eklenmiş ve 455 kez görüntülenmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, Sodes aracılığıyla 236 sı 12. Sınıf olmak üzere toplam 382 öğrenciye ücretsiz dershane desteği sağlandığını kaydetti. Öğrencilerin 90 tanesinin YGS sınavını geçerek kendileri açısından önemli bir başarıya imza attığını belirten Eteker, 26 öğrencinin 4yıllık fakültelere 59 tanesinin ise 2 yıllık yüksekokullara yerleştiğini ifade etti.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda dereceye giren öğrencileri, daha önceden söz verdiği gibi ödüllendirerek, öğrencilik hayatlarında çok ihtiyaçları olacak dizüstü bilgisayarlarla taltif etti.

Valilik Makamında SBS ve LYS'de dereceye giren öğrencileri kabul eden Vali Azizoğlu, Ardahan da eğitim kalitesini daha iyi noktaya getirilmesi için hep birlikte büyük gayret içinde olduklarını söyleyerek, gerekli şartlar sağlandığın da Ardahanlı gençlerin de neler yapabileceğini göstermesi açısından bu sınavın sonucunun çok önemli olduğunu vurguladı.

Vali Azizoğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

ETİKETLER : Sodes'in Çocukları Gurur Kabarttı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA