Bir Hisse Hayrınıza Vesile Olacak

BİR HİSSE HAYRINIZA VESİLE OLACAK - Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği, kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
Bu haber 2013-10-01 12:59:02 eklenmiş ve 454 kez görüntülenmiştir.

Beşir Derneği, hayırlara vesile olmanın verdiği mutluluk ve haz ile sizlerle buluşmaktan kıvanç duyuyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler ile gece gündüz demeden dünyanın her yerinde insanlığa hizmet eden Beşir Derneği her ihtiyaç sahibinin yardımına koşarken daha hızlı, daha güvenilir olmak için yeni gönüller yapmak için çalışıyor.

Yurt içi ve yurt dışında; eğitim, gıda, sağlık, giyim, yakacak, doğal afet ve sosyal-kültürel yardımlar yapan Beşir Derneği yurt içinde 237, yurt dışında 52 temsilcilikle insanlığa hizmet götürüyor.

52 ülkede kurban organizasyonu

Beşir Derneği de UKBA ve Semerakand Vakfı ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2013 bağış kurban kesim organizasyonu hazırlıklarını tamamladı. Başta Arakan, Suriye, Sudan, Somali, Cezayir, Kırgızistan olmak üzere, Türkiye dahil 52 ülkede ihtiyaç oranında bağış kurban kesim organizasyonu gerçekleştirecek.

Birçok şehirde oluşturulacak olan kurban kesim yerlerinde bağış sahipleri kurbanlarını İslami usullere uygun bir şekilde kesimini yaptırabilecekler.

Hedef 50.000 aileye ulaşmak

Beşir Derneği, 52 Ülkede İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere vekalet yöntemi ile kurban bağışlarınızı bekliyor.

Yurt içi ve yurt dışı bir hisse kurban fiyatlarını 400 TL / 200 USD / 150 Euro olarak belirleyen dernek bağışçılarına 3 taksit imkanı da sunuyor. Çağrı merkezi ve banka havale yolu ile bağış imkanı sağlıyor.

Yurt içinde hedef 50.000 aileye kurban Eti dağıtmak.

ETİKETLER : Bir Hisse Hayrınıza Vesile Olacak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA