Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Ateş'e Veda Yemeği

IĞDIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATEŞ'E VEDA YEMEĞİ - Iğdır İl Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Milli Eğitim Başkanlığı Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanlığı'na atanan Dinçer Ateş için veda yemeği verildi.
Bu haber 2013-10-01 12:59:02 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

Iğdır İl Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Milli Eğitim Başkanlığı Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanlığı'na atanan Dinçer Ateş için veda yemeği verildi.

Iğdır Öğretmenevi'nde verilen veda yemeğinde konuşan Müdür Ateş, bundan 2 yıl önce Türkiye'nin en genç müdürü olarak Iğdır'a atandığını söyledi. Ateş, "Benim burada ailem yoktu, fakat siz değerli mesai arkadaşlarım hep güler yüzlü ve Iğdır misafirperverliğini göstererek ailem oldunuz. Bu anlayışla 2 yıl sizinle acı tatlı güzel günlerimiz geçti. Iğdır tarihinde 40 yılda yapılamayan 120 milyonluk yatırımın yapılması için hep birlikte çalıştık. Artık Iğdır bu önümüzdeki son 10 yılda okul sıkıntısı yaşmayacaktır. Bu süre içerinde ildeki öğrencilerimizin SBS seviyesini yükselttik. Birçok sorunlar çözüldü ve bir düzen oluşturuldu. Yani buraya gelecek yeni arkadaşımız artık bu anlamda sıkıntı çekmeyecektir. Bu hep ekip ruhu ile sizlerin yaptı çalışmalarla gerçekleştirildi. Ben sizleri bu anlamda kutluyor ve hepinize hakkını helal edin diyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ateş'e ilde yaptığı hizmetler dolayısıyla plaket takdim edildi. - IĞDIR

ETİKETLER : Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Ateş'e Veda Yemeği
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA