Vali Konağında Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, il merkezinde bulunan şehit aileleri ve gazilerle dar gelirli ailelere evinde iftar verdi.
Bu haber 2013-08-07 12:59:02 eklenmiş ve 471 kez görüntülenmiştir.

Vali Konağında düzenlenen iftar yemeğine, Tekinarslan'ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerci ile şehit aileleri, gaziler ve dar gelirli ailelerden oluşan 45 kişi katıldı.

Ailelerle yakından ilgilenen Tekinarslan, iftar sonrası yaptığı konuşmada, "Ramazanın ilk 20 gününü buradaki komşularla, gazi ve şehit yakınları ile dul ve yetim vatandaşlarımızla birlikte geçirdik. Onlara misafir olduk. Bugün de misafir etme sırası bana geldi. Hepsini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" dedi.

Ramazanın birlik, beraberlik ve bereketini birlikte yaşamak ve bu ailelerin yanında olduklarını hissettirmek adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Tekinarslan, şunları kaydetti:

"Burada hemşehrilerimizle, kardeşlerimizle güzel bir iftar yaptık. Ramazan, beraberliğini, bereketini bir kez daha hissetmiş olduk. Elimizden geldiğince ulaşmakta güçlük çektiğimiz veya bize ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlarımızı tek tek bulundukları yerlerde bulmaya çalışıyoruz. Gönül istiyor ki bütün ilgiye, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızla her dakika birlikte olalım ve bütün hizmetleri onlara sunabilelim ama yine de bütün kurumlarımızla onların yanında olmaya çalışıyoruz. Soframızı şenlendirdiler. Ramazanın bereketini bize hissettirdiler."

"Sanki oğlumuz çıkıp gelmiş gibi seviniyoruz"

Bitlis'te 2011 yılında şehit olan er Yalçın Demir'in annesi Nuran Demir ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini evlerinde ziyaret ederek yakından ilgilenen Vali Tekinarslan'a minnettar olduklarını belirterek, "Oğlum 2 yıl önce Bitlis'te şehit oldu. Allah sayın valimizden razı olsun. Böyle zamanlarda şehit ailelerinin bu tür ilgilere ihtiyaçları var. Bazen bu şekilde hatırlanmak iyi bir şeydir. Bizi mutlu ediyor. Allah razı olsun sayın valimiz bizi hiç yalnız bırakmıyor. Kendisi de gelip bize misafir oldular. Çok memnun kaldık bu davetten. Bizimle böyle ilgilendiklerinde biz sanki oğlumuz çıkıp gelmiş gibi seviniyoruz. Bu tür ilgilere çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2011 yılında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Vefa Çelik'in babası Neman Çelik de böyle bir organizasyonda kendilerini unutmayan Vali Tekinarslan'ın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Vali bey her zaman yanımızdadır. Bize her türlü desteği veriyor, her zaman sahip çıkıyor, her zaman yanımızdadır. Hal hatırımızı soruyor. Çok mutlu oluyoruz böylece" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Vali Konağında Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA