Ağrı Belediyesi Dershanesi Yeni Döneme Başladı

AĞRI BELEDİYESİ DERSHANESİ YENİ DÖNEME BAŞLADI - Ağrı Belediyesi dershanesi, 200 öğrencisiyle yeni eğitim yılına başladı.
Bu haber 2013-09-29 16:59:04 eklenmiş ve 405 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Belediyesi dershanesi, 200 öğrencisiyle yeni eğitim yılına başladı. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye dershanesinin maddi imkanları yetersiz ailelerin çocuklarının dershane ihtiyaçlarını gidermek ve üniversitelere yerleştirmek için açıldığını söyledi.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı gibi fiziki çalışmalar olmadığı belirten Arslan, "Ben ve ekip arkadaşlarım 5 yıldır eğitim çalışmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Belediye dershanemize gelen öğrencilerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Kitap, deneme gibi tüm masraflarını belediyemiz karşılıyor. Belediye dershanemiz geçen yıl yüzde 96 başarı sağladı. Siz gençlerimizde, geçen yılki abi ve ablalarınız gibi başarılı olacağınızdan eminim. Bu sözü sizden istiyorum. Kapım açık ve her konuda destek vermeye hazırım. Eğitim bu işin en önemli işidir. Hepinize başarılar diliyorum." dedi

ETİKETLER : Ağrı Belediyesi Dershanesi Yeni Döneme Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA