Hamur'da Yeni Atanan Öğretmenlere Yemek Verildi

HAMUR'DA YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE YEMEK VERİLDİ - Ağrı'nın Hamur ilçesi Belediye Başkanı İsmet Aslan, ilçeye yeni atanan öğretmenlere yemek verdi.
Bu haber 2013-09-28 18:59:02 eklenmiş ve 420 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın Hamur ilçesi Belediye Başkanı İsmet Aslan, ilçeye yeni atanan öğretmenlere yemek verdi.

Hamur Yatılı Bölge Ortaokulunda verilen yemeğe; Hamur Kaymakamı Oktay Ateş, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, kurum amirleri, şube müdürleri ve yeni öğretmenler katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, "Öğretmenlik elbette kutsal bir meslektir. Sizlere görevlerinizde başarılar dilerken, bizim de belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. En ufak sıkıntınızda dahi yardımcı olmak bizlerin görevidir" dedi.

Yeni atanan öğretmenlere hitaben konuşan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Asıl amacınız, çocuk ve gençlerimize zamanın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırıp onları içinde bulundukları zamanı anlayıp yorumlayabilecek bilgi düzeyine ulaştırmaktır. Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle onları hayata hazırlamak ve kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır. Bütün bunların yanında millet bilincini yaşatabilmek için de gençlerimize milli kültür ve değerlerimizi aktarmak başlıca görevlerinizdendir"dedi.

Başak, "Başkanımız ilçedeki eğitimin sorunlarını her zaman yakından takip etmekte olup, yine her türlü katkı ve desteği de okullarımıza, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sunmaktadır. Bu önem arz eden katkı ve hizmetlerinden ötürü başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Hamur Kaymakamı Oktay Ateş ise, "Öğretmenlik mesleğinizin asıl amacı, nesillere çağın gerektirdiği bilgi donanımını kazandırıp onları içinde bulundukları çağı anlayıp yorumlayabilecek bilgi düzeyine ulaştırmaktır. Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle onları hayata hazırlamak ve kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak en büyük hedefiniz olmalıdır. Bütün bunların yanında millet bilincini yaşatabilmek için de gençlerimize milli kültür ve değerlerimizi aktarmak başlıca görevlerinizdendir"dedi.

Yemek sonrası ilçe protokolü öğretmenlerle sohbet etti. - AĞRI

ETİKETLER : Hamur'da Yeni Atanan Öğretmenlere Yemek Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA