İlk Ders Başkan Arslan'dan

İLK DERS BAŞKAN ARSLAN'DAN - Ağrı Belediyesi ücretsiz dershanesi, üniversiteye hazırlanan 200 öğrencisiyle 2013-2014 eğitim-öğretim yılının düzenlenen törenle yapıldı.
Bu haber 2013-09-28 18:59:02 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Belediyesi ücretsiz dershanesi, üniversiteye hazırlanan 200 öğrencisiyle 2013-2014 eğitim-öğretim yılının düzenlenen törenle yapıldı.

Belediye dershanesinin açılışı yapan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye dershanesinin maddi imkanları yetersiz ailelerin çocuklarının dershane ihtiyaçlarını gidermek için açıldığını belirtti.

Arslan, "Belediyecilik sadece alt ve üst yapı gibi fiziki çalışmalar değildir. Ben ve ekip arkadaşlarım 5 yıldır eğitim çalışmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Belediye dershanemize gelen öğrencilerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Kitap, deneme gibi tüm masraflarını belediyemiz karşılıyor. Belediye dershanemiz geçen yıl yüzde 96 başarı sağladı. Siz gençlerimizde, geçen yılki abi ve ablalarınız gibi başarılı olacağınızdan eminim. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Eski bir akademisyen olan Başkan Arslan, belediye dershanesinin 2013-2014 eğitim öğretim yılındaki ilk dersini kendisi verdi. - AĞRI

ETİKETLER : İlk Ders Başkan Arslan'dan
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA