Azo Başkanı Aydemir Açıklaması

AZO BAŞKANI AYDEMİR AÇIKLAMASI - 'Ağrı'nın tek sanayi kuruluşu olan ve çiftçilerin ekmek kapısı olan Ağrı Şeker Fabrikası, 525 personeliyle ayakta durmaya çalışıyor. Ziraat Odası olarak fabrikamızın kapatılmaması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz'.
Bu haber 2013-09-28 13:59:02 eklenmiş ve 400 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, "Ağrı'nın tek sanayi kuruluşu olan ve çiftçilerin ekmek kapısı olan Ağrı Şeker Fabrikası, 525 personeliyle ayakta durmaya çalışıyor. Ziraat Odası olarak fabrikamızın kapatılmaması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrı Şeker Fabrikası'nın kapatılma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, ilin, yöre halkının, esnafın, taşıyıcının, besicinin ve çiftçinin kalkınmasında önemli bir role sahip olan fabrikanın kapatılmaması gerektiğini söyledi.

Fabrikanın, ürettiği şekerin hem ilin şeker ihtiyacını karşıladığını hem de çevre illere satımı yapılarak, kentin ekonomik kalkınmasına katkı sağladığını ifade eden Aydemir, şunları kaydetti:

"Ağrı, bilindiği gibi tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan bir nüfusa sahiptir. Vatandaşlarımız, büyük emek vererek yetiştirdikleri pancarı fabrikamıza getirerek buradan ekmek kazanıyor. İlimizin tek fabrikası olma özelliğine de sahip olan şeker fabrikamız, ilimize büyük ekonomik katkı sağlıyor. Ağrı'nın tek sanayi kuruluşu olan ve çiftçilerin ekmek kapısı olan Ağrı Şeker Fabrikası, 525 personeliyle ayakta durmaya çalışıyor. Ziraat Odası olarak fabrikamızın kapatılmaması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz." - Ağrı

ETİKETLER : Azo Başkanı Aydemir Açıklaması
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA