Şahin'den Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Polat'a Ziyaret

ŞAHİN'DEN VERGİ MÜFETTİŞLERİ GRUP BAŞKANI POLAT'A ZİYARET - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Vergi Denetim Kurulu Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat'ı ziyaret ederek yeni görevinden başarılar diledi.
Bu haber 2013-09-27 17:59:02 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Vergi Denetim Kurulu Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat'ı ziyaret ederek yeni görevinden başarılar diledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Kendi ilinde hizmet veren ve görev yapan Mahmut Polat'ın Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı olarak atanmasından mutlu olduk. Kendileri bu kurumda yeni görev yapan bir isim değil. Daha öncede burada Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı" dedi.

Daha önceki dönemlerde vatandaşların vergi memurunun işyerine geldiğinde moral bozukluğu içine girdiğini, ancak bugün gelinen noktada bu durumun AK Parti tarafından değiştirilerek karşılıklı diyalogla sorunların çözüldüğünü söyleyen Milletvekili Şahin, kayıt dışı konusunda yaşanan çok ciddi sıkıntıların artık bugün yaşanmadığını belirtti. Şahin, vatandaşın artık vergilerin hizmet olarak geri döndüğünü gördüğünü ve bunun vergi toplamada önemli bir etken olduğunu kaydetti.

Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat ise şöyle konuştu:

"Vergi Müfettişleri Grup Başkanlığı olarak Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ilerine bakıyoruz ve buradaki vergi incelemelerini biz yapıyoruz. Yaklaşık 1.5 ay önce görevime atandım. Kapılarımız herkese açık. Hukuk çerçevesi içerisinde herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz." - Malatya

ETİKETLER : Şahin'den Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Polat'a Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA