Ağrı'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları Yapılacak

AĞRI'DA AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLAMALARI YAPILACAK - Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası nedeniyle bir dizi programlar düzenleyecek.
Bu haber 2013-09-27 16:59:02 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası nedeniyle bir dizi programlar düzenleyecek.

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının özendirilmesi amacı ile 30 Eylül–6 Ekim tarihleri arasında Amatör Spor Haftası çeşitli spor faaliyetiyle kutlanacak.

Ağrı'daki kutlamalara bir hafta boyunca devam edecek. Program çerçevesinde; voleybol, badminton, atletizm, tekerlekli kayak, basketbol, yüzme branşlarında müsabakalar düzenlenecek.

İl müdürü vekili Cemil Budak, "Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, spora katılımın en üst seviyede sağlanması, haftanın anlam ve önemine ilişkin etkinlikle spor bilincinin ve kültürünün oluşturulması gerekmektedir. Bütün halkımızı programlarımıza davet ediyoruz." diye konuştu.

ETİKETLER : Ağrı'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları Yapılacak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA