Ardahan'ın Yeni Müftüsü Yılmaz, Posof'u Ziyaret Etti

ARDAHAN'IN YENİ MÜFTÜSÜ YILMAZ, POSOF'U ZİYARET ETTİ - Ardahan'a yeni atanan Müftü Aytekin Yılmaz, Hanak İlçe Müftüsü Yusuf Kaya ile beraber Posof İlçe Müftüsü Ali Çetin'i ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-26 09:59:01 eklenmiş ve 456 kez görüntülenmiştir.

Ardahan'ın yeni Müftüsü Aytekin Yılmaz, ilçe müftülerini ziyaretine devam ediyor.

Ardahan'a yeni atanan Müftü Aytekin Yılmaz, Hanak İlçe Müftüsü Yusuf Kaya ile beraber Posof İlçe Müftüsü Ali Çetin'i ziyaretinde Posof ilçe ve köylerinde görev yapan tüm imamlarda hazır bulundular.

Müftülük toplantı salonunda yapılan toplantıda Posof Müftüsü Ali Çetin, ilçe hakkında genel bilgiler sundu. 49 köyü olan Posof ilçesinin 20 köyünde nüfus 100'den fazla ama 11 köyünde ise nüfus 50'den aşağıda. En az nüfusun Sarıdarı köyünde olduğunu belirten Müftü Çetin, Posof genelinde 63 cami olduğunu, 17 camide sabah namazında 300 kişi cemaat olduğunu, Cuma günleri cemaatin 2 bine ulaştığını ve bayramlarda ise 3 bin kişiyi geçtiğini belirtti.

Çetin, Ramazan da Mukabele dinlemesine 800 kişinin katıldığını ve bu hizmetleri 54 personelle verdiklerini belirtti. 44 imam hatibin görev yaptığını ve 9 imam hatibin de hafız olduğunu ifade eden Çetin, yaz kuran kursları hakkında da geniş açıklamalarda bulundu.

Posof Müftüsü Ali Çetin'in sunumundan sonra Müftü Aytekin Yılmaz, "Biz bir aileyiz. Aile içerisinde istişare ve mukayeseler olur." dedi.

İmam ve Müezzinler konusunda da görevi ve yüceliği hakkında bilgiler veren Aytekin Yılmaz, ezanın mahiyetini anlattı ve ev ziyaretlerinin önemini belirtti. - Ardahan

ETİKETLER : Ardahan'ın Yeni Müftüsü Yılmaz Posof'u Ziyaret Etti
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA