Ağrı'da 'Köyden Kente Çocuk Ziyaretleri' Projesi

AĞRI'DA 'KÖYDEN KENTE ÇOCUK ZİYARETLERİ' PROJESİ - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında köy çocukları için etkinlik düzenlendi.
Bu haber 2013-09-25 16:59:02 eklenmiş ve 444 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Köyden Kente Çocuk Ziyaretleri" Projesi kapsamında köy çocukları için etkinlik düzenlendi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında düzenlenen etkinlikte, emniyet görevlileri tarafından Hamur, Doğubayazıt, Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerine bağlı köylerden gelen 80 ilkokul öğrencisi için çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Hiç sinemaya gitmemiş öğrencilere için sinema gösterimi yapılan etkinlik, öğlen yemeği ve çeşitli oyun aktiviteleri ile devam etti. Etkinliğin ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere, çanta, kırtasiye malzemesi ve ihtiyacı olanlara da ayakkabı hediye edildi.

Üç gün sürecek olan etkinliklere, Ağrı merkez ve ilçelere bağlı köylerde eğitim gören 250 öğrencinin katılacağı öğrenildi. - Ağrı

ETİKETLER : Ağrı'da 'Köyden Kente Çocuk Ziyaretleri' Projesi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA