Patnos Gençlik Spor Kulübü'nden İlçe Protokolüne Plaket

PATNOS GENÇLİK SPOR KULÜBÜ'NDEN İLÇE PROTOKOLÜNE PLAKET - Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Ağrı'yı temsil eden Patnos Gençlik Spor Kulübü yönetimi, takıma destek veren ilçe protokolüne plaket verdi.
Bu haber 2013-09-25 13:59:01 eklenmiş ve 376 kez görüntülenmiştir.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Ağrı'yı temsil eden Patnos Gençlik Spor Kulübü yönetimi, takıma destek veren ilçe protokolüne plaket verdi.

Patnos Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, yaptığı açıklamada, takımlarının 2 yıldır BAL Ligi'nde Ağrı'yı temsil ettiğini ifade ederek, mücadele ettikleri grupta güçlü takımların yer aldığını söyledi.

Gruptaki bazı takımların 3. Lig düzeyinde olduğunu vurgulayan Özdemir, "Ağrı'yı temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Ağrı'yı başarıya taşımak tek hedefimiz" dedi.

Özdemir, bu hafta Trabzon'un köklü kulüplerinden biri olan Yomra Spor ile kendi evlerinde maç yapacaklarını ve bu maça mutlak 3 puan almak için şartlandıklarını belirterek, maçı izlemeye gelen taraftarlara Fair Play adı altında broşür dağıtacaklarını ve maçlarda yapmamaları gerekenleri söyleyerek sadece takıma destek vermek için tribünde maç seyretmelerini hedeflediklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından Patnos Gençlik Spor Kulübü yöneticileri Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Belediye Başkanı Mahmut Yıldız, Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay ve Garnizon Komutanı Albay Ethem Metehan Yaşar'a takıma katkılarından dolayı plaket takdim etti. - Ağrı

ETİKETLER : Patnos Gençlik Spor Kulübü'nden İlçe Protokolüne Plaket
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA