Uşak'ın Ünlü Sanatçısı Şevki Ünlü Kalp Ameliyatı Oldu

UŞAK'IN ÜNLÜ SANATÇISI ŞEVKİ ÜNLÜ KALP AMELİYATI OLDU - 'Bu dünya kahpe dünyası' şarkısıyla gönüllere taht kuran Uşak'ın mahalli sanatçılarından Şevki Ünlü, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu by-pass ameliyatı oldu.58 yaşındaki Şevki Ünlü göğüs ağrısı ve kolda uyuşma şikâyetleri ile başvurduğu devlet...
Bu haber 2013-09-25 13:59:01 eklenmiş ve 501 kez görüntülenmiştir.

"Bu dünya kahpe dünyası" şarkısıyla gönüllere taht kuran Uşak'ın mahalli sanatçılarından Şevki Ünlü, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu by-pass ameliyatı oldu.

58 yaşındaki Şevki Ünlü göğüs ağrısı ve kolda uyuşma şikayetleri ile başvurduğu devlet hastanesinde yapılan tetkikler sonucu kendisine anjiyografi yapılması önerisi üzerine Medical Park Uşak Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı Dr. Okan Durmaz tarafından yapılan anjiyo sonucu kalbi besleyen ana damarlarında tıkanıklık olduğu saptandı. Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde By-Pass ameliyatı olan mahalli sanatçı Şevki Ünlü'nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şevki Ünlü;"Böyle ciddi bir rahatsızlığım olduğunu tahmin etmiyordum. Her gün yürüyüşümü yapan, spor yapan bir kişiyim. Fakat aileden irsi kalp rahatsızlığı riskimiz vardı. Şaşkınlığımız olsa da birbirimize verdiğimiz destek ile bu zor durumu atlattık. İlk önce Allah'a sonra doktorlarımız Okan Durmaz, Mehmet Işık, Yusuf Velioğlu'na güvendik. Böyle bir ekibin ve kapsamlı bir hastanenin ilimizde olması bizler için büyük bir avantaj. Başka bir ildeki hastaneye yetişme şansımız dahi olmayabilirdi, Büyük şehirlerde gün bekleme derdi yaşamaksızın, ailemiz de yanımızda olarak ameliyatımız gerçekleşti. Hastane yönetimine ve ilgilerini, desteklerini gece gündüz hiç esirgemeyen tüm Medical Park Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

Şevki Ünlü'nün ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Velioğlu; "Yapılan tetkiklerde hastanın koroner damarlarında tıkanıklık ve kalp kapağında yetmezlik olduğu tespit edildi. Hastamızın kalp kapakları tamir edilerek, tıkalı kalp damarı by-pass edildi" dedi.

Op. Dr. Yusuf Velioğlu, Uşak'ta kritik pek çok vakanın dahi rahatlıkla ameliyat edilebilmesine olanak tanıyan teknolojik alt yapının ve uzman kadronun bulunduğunu belirterek; "hastaları ameliyat olmaktan değil, kalp krizi gibi nedenlerle ameliyat olamayacak duruma gelmekten korkmaları gerektiğini, bunun için de göğüste Ağrı, yanma gibi kalbe ait yakınmaları olan, performans düşüklüğü, nefes darlığı gibi şikayetleri bulunan kişiler, mutlaka bir kardiyolog tarafından kontrolden geçmelidir" diye konuştu. - Uşak

ETİKETLER : Uşak'ın Ünlü Sanatçısı Şevki Ünlü Kalp Ameliyatı Oldu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA