TEKİN, DOĞDUĞU TOPRAKLARI UNUTMADI

Tekin bu yıl yine doğduğu toprakları unutmadı, Ata-dedelerinin doğduğu Ardahan Otbiçen (XIMILİ) Köyü ilk öğretim öğrencilerine, köyünün ilkokuluna fotokopi, bilgiasayar, öğrenciler için sırt çantaları, çeşitli kırtasiye malzemeleri yollayarak minikleri sevindirdi.
Bu haber 2013-09-25 09:31:39 eklenmiş ve 1551 kez görüntülenmiştir.

TEKİN, DOĞDUĞU TOPRAKLARI UNUTMADI

 

Yeni Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ciddi STK’larımızın yanı sıra düzeyli hayırsever iş adamlarımızda eğitim alanında üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya başladılar. İş Adamlarımızdan Taner Tekin geleneksel hale getirdiği eğitim-öğretime yardım işini bu yılda ihmal etmedi.

 

Genç yaşına rağmen iş dünyamızın en önemli temsilcilerinden biri olan, önemli başarılara imza atan Metreküp İnşaat’ın sahibi Taner Tekin’de geleneksel hale getirdiği gibi her yıl düzenli olarak belirlediği öğrencilere burs verme, düzenli olarak  okul-araç-gereç kırtasiye yardımımnada bulunma işini bu yıl da ihmal etmedi.

 

Tekin bu yıl yine doğduğu toprakları unutmadı,  Ata-dedelerinin doğduğu Ardahan Otbiçen (XIMILİ) Köyü ilk öğretim öğrencilerine, köyünün ilkokuluna fotokopi, bilgiasayar, öğrenciler için sırt çantaları, çeşitli kırtasiye malzemeleri yollayarak minikleri sevindirdi.

 

Tekin, İnşaat, otopark, gıda, tekstil sktöründe istikrarlı ve hızlı adımlarla büyüyen,  Çevresinde onlarca insanı istihtam eden,  onlarca insana da iş alanı açabilen genç ve girişimci bir beyin.

 

Tekinle ilgili detaylı bilgiler için aşağıdaki linke bkz…

 

http://www.dogukultur.com/Default.asp?Cmd=HaberOku&ID=16616

 

tekindogdugutopraklar__4_.jpgtekindogdugutopraklar__7_.jpg

tekindogdugutopraklar__6_.jpg

tekindogdugutopraklar__8_.jpg

DKMHABER/İST.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA