Kızılay Ağrı Şubesi'nden Din Görevlilerine Seminer

KIZILAY AĞRI ŞUBESİ'NDEN DİN GÖREVLİLERİNE SEMİNER - Türk Kızılay Ağrı Şubesi, 'Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma' projesi kapsamında din görevlilerine eğitim semineri verdi.
Bu haber 2013-09-24 11:59:03 eklenmiş ve 361 kez görüntülenmiştir.

Türk Kızılay Ağrı Şubesi tarafından "Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma" projesi kapsamında din görevlilerine eğitim semineri verildi.

Kızılay Şubesi toplantı salonunda yapılan seminere; Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Fahrettin Selçuk, gönüllü eğiticileri proje sorumlusu Naci Polat, Samet Dursun ve Celal Polat, İl Müftülüğü eğiticisi Nuri Arslan ve din görevlileri katıldı. Seminer öncesi bir konuşma yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Fahrettin Selçuk, "Proje kapsamında olası afet zararlarını azaltmak, toplumu afet konusunda bilgilendirmek ve bu bilgileri toplumun çeşitli kesimlerine yansıtmak amacıyla toplum liderleri olan öğretmenler, muhtarlar, din görevlilerine çeşitli seminerler veriyoruz. Seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi vereceğiz. Projenin amacı sel, deprem ve diğer afet olaylarına karşı halkın bilinçlenmesi ve olası bir afet olayına karşı vatandaşların tedbirli olmalarını sağlamak" dedi.

Başkan Selçuk'un konuşmasının ardından Kızılay Ağrı Şubesi Gönüllü Eğiticileri Proje Sorumlusu Naci Polat, Samet Dursun ve Celal Polat ile İl Müftülüğü Eğiticisi Nuri Arslan; toplum liderlerine, afet öncesi ve sonrası zarar azaltıcı yöntemler, toplumu afetlere yönelik bilgilendirme, olası afet durumlarında neler yapılabileceği konularında seminer verdi. - AĞRI

ETİKETLER : Kızılay Ağrı Şubesi'nden Din Görevlilerine Seminer
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA