Yakutiye Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

YAKUTİYE BELEDİYESİ'NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gecekondu bölgelerine yatırım yapılması için iş adamlarına çağrıda bulundu.
Bu haber 2013-09-24 11:00:03 eklenmiş ve 369 kez görüntülenmiştir.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imara açılan gecekondu bölgelerine yatırım yapılması için iş adamlarına çağrıda bulundu.

Korkut, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde bulunan Mehdiefendi ve Hasanibasri mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında 66 bin 500 metrekare alanın ortaya çıkartıldığını belirtti.

İş adamlarının ve firmaların kentsel dönüşüm kapsamında açılan alanlarda yatırım yapabileceklerini belirten Korkut, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 3 yıl süren kamulaştırma sürecinin meyve verme dönemine ulaştık. Şehrin en yeni çekim merkezi ve cazibe alanı olmaya aday bir bölgeyi gün yüzüne çıkardık. Geleceği parlak olan bu alanda yapılaşma için satış süreci başladı. Erzurumlu firmalarımızı, sermaye sahiplerini bu yeni cazibe merkezinde yer almaya davet ediyorum. Mehdiefendi ve Hasanibasri mahallelerimiz gecekondu yoğunluğuyla şehrin kötü görüntüsünün en önemli kaynaklarıydı. Bu iki mahallerimizde kamulaştırmaları tamamladık. Toplam 66 bin 500 metrekare alan satışa hazır konumda. Yeni ve çağdaş yaşam alanlarına dönüşecek bu iki alan için yatırımcıları buraya bekliyoruz." - Erzurum

ETİKETLER : Yakutiye Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Çalışmaları
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA