Ağrı'da Muhtarlar Başkan Arslan'ı 2. defa seçilmesini istediler

Ağrı'da Muhtarlar Başkan Arslan'ı 2. defa seçilmesini istediler
Bu haber 2013-09-23 23:09:30 eklenmiş ve 437 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'da Muhtarlar Başkan Arslan'ı 2. defa seçilmesini istediler

 

 

 

Ağrı'da Muhtarlar Başkan Arslan'ı 2. defa seçilmesini istediler
Başkan Arslan Muhtarlarla Su Arıtma Tesisinde Bir Araya Geldi
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan 18 Mahalle Muhtarı ile Belediye Su arıtma tesisinde bir araya gelerek toplantı yaptılar.
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve mahalle muhtarları su arıtma tesislerinde hep birlikte öğle yemeği yedikten sonra,18 mahallelerde yapılan çalışmalarda %90’lık bitmiş olan çalışmaları değerlendirerek kalan eksiklikleri gidermek için hep birlikte fikir alışverişinde bulundular.
Başkan Arslan,Daha öncede aynı yerde mahalle muhtarlarla bir araya gelmekten çok memnun olduğunu dile getirdi.
 Arslan,Bugün bizi kırmayıp buraya kadar gelen 18 mahalle muhtarımıza ve Muhtarlar Derneği Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum, Siz değerli muhtarlarımızda halkın yöneticileri olarak 5 yıldan beri gece ve gündüz demeden çalışarak mahallelerimize ve Ağrı ilimize hizmet üretmek için aralıksız çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda hep birlikte su arıtma tesisinde toplanarak tesisi gezip suyun temiz olduğunu da hep birlikte görerek, tadına bakmıştık.
Bugün siz değerli mahalle muhtarlarımla toplanmamızın nedeni ise 18 mahallemizde eksik kalan ve tamamlanmayan çalışmalar hakkında sizlerin görüşlerinizi dinleyerek hep birlikte yemek yiyip sohbet etmek istedik.
Başkan Arslan; Hep birlikte omuz omuza vererek sonuna kadar Ağrı ilimiz için çalışmalara devam edeceğiz. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim dedi.
Yapılan çalışmaların kısaca istişare edildiği toplantıda Mahalle muhtarları yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Başkan Arslan'a ikinci defa Başkan adaylığını bırakmalarını istediler, Ayrıca muhtarlar Ağrı tarihinde iki defa üst üste Belediye Başkanı seçilen kimsenin olmadığını belirtip bu zinciri seninle kırmak ve seni ikinci defa Başkan olarak görmek istiyoruz önerisinde bulundular.
Gerçekleşen toplantı daha sonra çeşitli ikramlar ve yapılan sohbetlerin ardından son buldu.
Su Arıtma tesisi toplantısına; Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan,  Mahalle ve Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gök ve 18 Mahalle Muhtarı katıldı.20.09.2013

HABER:YILMAZ EFE-MESUT GÖKÇE

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA