Park Halindeki Otomobiller Bisikletçilere Zor Anlar Yaşattı

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLLER BİSİKLETÇİLERE ZOR ANLAR YAŞATTI - Malatya'da iklim değişikliğine neden olan egzoz gazlarına dikkat çekerek bisikletin ulaşım aracı olarak yaygınlaşması amacıyla bisiklet turu düzenlendi.
Bu haber 2013-09-23 16:59:03 eklenmiş ve 402 kez görüntülenmiştir.

Malatya'da iklim değişikliğine neden olan egzoz gazlarına dikkat çekerek bisikletin ulaşım aracı olarak yaygınlaşması amacıyla bisiklet turu düzenlendi. Kentteki tek bisiklet yolunda, park edilmiş otomobiller tura katılanlara zor anlar yaşattı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün düzenlediği tura, TEMA Vakfı İl Temsilciliği'nden bir grup bisikletli de katıldı. Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlenen 'Temiz Hava Senin Hareketin' konulu tur Fatih Lisesi önünden başlayarak Yimpaş Kavşağı'nda tamamlandı. Etkinlikle kentsel yaşam kalitesinin iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıdığı bilinen trafikten kaynaklanan hava kirliliğinin azaltılmasının sağlanabilmesi için motorlu araçlardan kaynaklanan kirliliğin, gürültünün azaltılmasının amaçlandığı belirtildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün organize etiği etkinliğe kurum personelinin ilgi göstermemesi üzüntü ile karşılanırken Malatya-Elazığ karayolu yanındaki kentteki tek bisiklet yolu üzerinde otomobillerin park edilmiş olması tur katılan bisikletçilere zor anlar yaşattı.

ETİKETLER : Park Halindeki Otomobiller Bisikletçilere Zor Anlar Yaşattı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA