Savcı Katilinin Kırmızı Bültenle Aranmasına Devam

SAVCI KATİLİNİN KIRMIZI BÜLTENLE ARANMASINA DEVAM - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı tabancaya vurarak şehit ettikten sonra kaçan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Barış Batur, Erzurum 4.Ağır Ceza Mahkemesi'nde gıyaben yargılandı.
Bu haber 2013-09-23 13:59:03 eklenmiş ve 459 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı tabancaya vurarak şehit ettikten sonra kaçan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Barış Batur, Erzurum 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gıyaben yargılandı. Mahkeme Batur hakkındaki gıyabi tevkif kararı ve hakkındaki kırmızı bültenle aranmasının devamı yönünde karar verdi.

Erzurum 4'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen PKK'lı terörist Barış Batur'un Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı öldürmek suçundan 'devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak, suç işlemek için kurulan silahlı örgüte üye olmak, terör amaçlı tasarlayarak kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek ve iştirak' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası isteniyor.

Erzurum 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı kasten öldürmek suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve kırmızı bültenle aranan katil zanlısı PKK'lı Barış Batur'un gıyaben yargılanmasına devam edildi.

Mahkeme Barış Batur hakkında yakalama ve kırmızı bültenle aranmasının devamına karar verdi. - Erzurum

ETİKETLER : Savcı Katilinin Kırmızı Bültenle Aranmasına Devam
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA