Aiçü 46 Öğrenciyi Kısmi Zamanlı Çalıştıracak

AİÇÜ 46 ÖĞRENCİYİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRACAK - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde (AİÇÜ) 46 öğrencinin üniversitenin çeşitli birimlerinde kısmi zamanlı öğrenci statüsünde çalıştırılacağı bildirildi.
Bu haber 2013-09-20 16:59:04 eklenmiş ve 438 kez görüntülenmiştir.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde (AİÇÜ) 46 öğrencinin üniversitenin çeşitli birimlerinde kısmi zamanlı öğrenci statüsünde çalıştırılacağı bildirildi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından belirlenen kontenjanlar, maddi sıkıntı çeken ve ihtiyacı olan öğrencileri kapsıyor. Birimlere göre belirlenen kontenjanlarda çalıştırılacak öğrenci sayıları şöyle : Fen Edebiyat Fakültesi 4, Eğitim Fakültesi 8, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3, İslami İlimler Fakültesi 2, Merkezi Araştırma Laboratuarı 6, Sürekli Eğitim Merkezi 2, Sağlık Yüksek Okulu 2, Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek Okulu 2, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 6, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 3, Fen Bilimler Enstitüsü 1, Doğu Bayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksek Okulu 2 Meslek Yüksek Okulu 4 ve Sosyal Bilimler Enstitüsü 1.

Haftalık 15 saat çalışacak olan öğrencilere bir saat karşılığında brüt 5,93 lira ücret ödenecek. Başvurular 1 ile 31 Ekim tarihleri arasında olacak.

ETİKETLER : Aiçü 46 Öğrenciyi Kısmi Zamanlı Çalıştıracak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA