Erzurum Asayiş Şube Çalışmaları

Erzurum'da bir dolandırıcılık ve iki hırsızlık olayı aydınlatılarak şüpheliler adli mercilere sevk edildi.
Bu haber 2013-08-05 17:59:07 eklenmiş ve 410 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'da bir dolandırıcılık ve iki hırsızlık olayı aydınlatılarak şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Olay 1- İnternet sitesi üzerinden aracını satmak için ilimizden ilan veren M.Ç. isimli vatandaşın aracını satması karşılığında alıcı şahıslardan aldığı 17.000 TL. değerindeki çekin kopya olduğunun anlaşılması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğümüzce başlatılan soruşturma neticesinde, kopya çek olayını gerçekleştiren ve İstanbul ilinde ikamet ettikleri tespit edilen E.T., F.K. ve M.Ö. isimli şüpheliler, ilimiz merkezinde bir araç içerisinde yanlarında bulunan başka bir kopya çek ile yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan tahkikatta adı geçen şahısların başka illerde de aynı yöntem ile vatandaşların mağduriyetine sebep oldukları anlaşılmış, 3 şahıs haklarında hazırlanan soruşturma evrakı ile ilimiz adli mercilere çıkartılmışlardır.

OLAY 2- 02/08/2013 günü ilimiz Muratpaşa mahallesinde Merkezi yönetim caddesinde bulunan bir kamu kurumdan çanta içerisinden gündüz saatlerinde 620 TL para hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar sonucu, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların Y.K. ve K.A. isimli şahıslar olduğu anlaşılmış, yapılan çalışmalar neticesinde Y.K. ve K.A. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

OLAY 3- 04/08/2013 günü gece saatlerinde ilimiz Cami Kebir mahallesinde bulunan bir kamu kurumundan meydana gelen cep telefonu ve 40 TL para hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin H.K. ve M.A isimli şahıslar oldukları tespit edilmiş, şahıslar yapılan çalışmalar neticesinde kamu kurumundan çalmış oldukları cep telefonu ile yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir." - Erzurum

ETİKETLER : Erzurum Asayiş Şube Çalışmaları
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA