Ardahan'da Bin Kişiye İş Müjdesi

ARDAHAN'DA BİN KİŞİYE İŞ MÜJDESİ - Ardahan Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Aydın Yılmaz, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Ardahan'da toplam bin kişi istihdam edileceğini söyledi.
Bu haber 2013-09-20 11:00:03 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

Ardahan Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Aydın Yılmaz, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Ardahan'da toplam bin kişi istihdam edileceğini söyledi.

Ardahan'daki kamu kurumları ve belediyelerde çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu tarafından bin kişilik kadro tahsis edildiğini söyleyen Ardahan İŞKUR İl Müdürü Aydın Yılmaz, "İŞKUR'a kaydı olanlardan seçilecek kişilerin Ekim 2013 ayı içerisinde 9 ay süre ile istihdam edileceğini belirtti. İstihdam edilecek kişiler, 16-26 Eylül tarihleri arasında başvuruları alınacak ve akabinde çekilecek kura ile belirlenecek." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Programların işsiz vatandaşlarımızın kısa süreli istihdamının ve eğitiminin amaçlandığını, belli bir süreyle gelir elde etmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Aydın Yılmaz, programların Ardahan'ın ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlayacağını belirtti. - Ardahan

ETİKETLER : Ardahan'da Bin Kişiye İş Müjdesi
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA