Eski Belediye Başkanın Adı Sokağa Verildi

ESKİ BELEDİYE BAŞKANIN ADI SOKAĞA VERİLDİ - Sur Belediyesi, Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Vehbi Muhlis Dabakoğlu'nun adını Çağın sokağa verdi.
Bu haber 2013-09-19 13:59:03 eklenmiş ve 476 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Sur Belediyesi, Eski Diyarbakır  Belediye Başkanı Vehbi Muhlis Dabakoğlu'nun adını Çağın sokağa verdi.

Sur Belediyesi Meclisinin aldığı bir kararla, Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Vehbi Muhlis Dabakoğlu'nun adı, Melik Ahmet Mahallesi Ziya Gökalp Müzesi karşısında bulunan ve Dabakoğlu'nun doğduğu sokak olan Çağın sokağa verildi.

Törene, Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Başkan Yardımcısı Turki Gültekin, yazar Şeymus Diken, Ziya Gökalp Üniversitesini Gerçekleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Hikmet Hamzaoğulları, Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Erhan Akalınlar, Dabakoğlu'nun 4 çocuğu ve vatandaşlar katıldı.

Demirbaş, törende, geçmiş dönemde yaşamış değerli şahsiyetlerin yad edilmesi açısından bu tür çalışmaların önemli önemli olduğunu belirtti.

"Diyarbakır'ın güzide yöneticilerinden biri olan sayın Dabakoğlu'nun dürüstlüğü, can siperliği, Diyarbakir'i kurtarma sevdasını ve çabasının önemini biliyoruz. Amacımız yapılan hizmetleri unutmadığımızı ve geleceğe taşıyacağımızı anlatmaktır"  diyen Demirbaş, halkın yarattığı değerlere hizmet etmek zorunda olduklarını kaydetti.

Vehbi Muhlis Dabakoğlu'nun oğlu Cenan Halis Dabakoğlu, belediyenin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, babasının yaşadığı sokağa isminin verilmesinin kendilerini çok duygulandırdığını ifade etti. - Diyarbakır

ETİKETLER : Eski Belediye Başkanın Adı Sokağa Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA