Ağrı Emniyet Müdürü, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

"Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel"...
Bu haber 2013-08-05 15:59:02 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı "Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı'na sizlerle birlikte ulaşmanın heyecanı içerisindeyim" diyen Bayram Çoşkun, "İl Emniyet Müdürlüğü personeli, siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görevi başındadır. Ağrılı hemşerilerimizin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir. Bu vesile ile şahsım ve personelim adına tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anar, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize şükranlarımızı sunar, devletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diler, saygılar sunarım." şeklinde konuştu.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin ve Ağrılıların bayramını kutladı. Bu günlerin çok özel olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Arslan, "Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce mevlam halkımızla iç içe olduğumuz nice bayramlar nasip eder İnşallah. Tüm halkımızın bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Ağrı Emniyet Müdürü Ramazan Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA