Milletvekili Adnan Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

MİLLETVEKİLİ ADNAN YILMAZ, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI - Milletvekili Yılmaz mesajında; 'Gazi Mustafa Kemal'in 'gazilik' unvanını aldığı tarih olan 19 Eylül tarihi Gaziler günü olarak kutlanır.'.
Bu haber 2013-09-18 15:59:02 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

Milletvekili Yılmaz mesajında; "Gazi Mustafa Kemal'in "gazilik" unvanını aldığı tarih olan 19 Eylül tarihi Gaziler günü olarak kutlanır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum." dedi.

Yılmaz şöyle devam etti; "Her biri, Türk tarihinin şanlı birer sayfasını teşkil eden, İstiklal Savaşı, Kore Harbi, Kıbrıs Barış Harekatı ve Terörle Mücadele Harekatı sırasında hayatlarını seve seve feda etmeyi göze alan gazilerimizin günü olan, 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyorum. Bugün bizler huzur ve güven içerisinde isek, vatan ve millet uğruna hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve aynı amaç uğrunda gazi olan gazilerimiz sayesindedir. Bugün gaziliğe ulaşmış, cesaretin, feragatin ve fedakarlığın her türlüsünü gözünü kırpmadan göstermiş bütün gazilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun. Onların vatan ve millet için ortaya koydukları fedakarlık her türlü tarif, tanım ve taltifin üstündedir. Bu yüzden onlar; Türk milletinin gönlünde, hiçbir ölçüyle ifade edilemeyecek sevgi ve muhabbete sahiptirler. Hem şehit yakınlarımız hem kahraman gazilerimiz bizlere Türk Milletinin emanetidir.

Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, hepsine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi. - Erzurum

ETİKETLER : Milletvekili Adnan Yılmaz 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA