Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir Organlarını Bağışladı

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BAYDEMİR ORGANLARINI BAĞIŞLADI - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, organlarını bağışlayarak vatandaşlara organ bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulundu.
Bu haber 2013-09-17 15:59:02 eklenmiş ve 486 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, organlarını bağışlayarak vatandaşlara organ bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi (DEAH) Organ Nakli Koordinatörü Mansur İnalcan ile Uzman Doktor Vahhac Alp'i belediyede kabul eden Baydemir, organ bağışı ile ilgili hazırlanan formu imzaladı.

Organ bağışı ile bir sevap kazandığını belirten Baydemir, "Vatandaşları bu konuya duyarlılık göstermeye çağırıyoruz" dedi. 

"Ölümümden sonra bir başkasının yaşamasına yardımcı olmak istiyorum" ifadeleri yazılı organ bağış belgesi verilen Baydemir'e rozet de takıldı. - Diyarbakır

Bu konuda haber almak ister misniz?  Osman Baydemir function GetWidth() { var x = 0; if (self.innerHeight) { x = self.innerWidth; } else if (document.documentElement && document.documentElement.clientHeight) { x = document.documentElement.clientWidth; } else if (document.body) { x = document.body.clientWidth; } return x; } var frm = ""; var w = GetWidth(); var frame_wdth = w - 990; if (w > 1150) { document.write("" + frm.replace("#wdt#", frame_wdth) + ""); } Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir Organlarını Bağışladı FOTOGALERİ: Osman Baydemir Kar Nöbetinde FOTOGALERİ: Uludere'de Ölenler İçin Anma 299b 0 1 0 .UListCevap{margin:0 0 0 40px;} .UListCevap li{margin:5px 0 10px 0 !important; } .begenup{background: transparent url(/images/upico.png) no-repeat; width:16px; height:16px; padding:0px 1px 2px 18px;margin:0 5px 0 20px; float:left; font-weight: normal;} .begendown{background: transparent url(/images/downico.png) no-repeat; width:16px; height:16px;padding:0px 1px 2px 18px;margin:0 0 0 10px;float:left; font-weight: normal;} .cevap{background: url(/images/yorum2.png) no-repeat scroll left center transparent !important;} .cevaplnk{text-decoration:underline; width:65px; height:16px; cursor:pointer; float:left; padding:1px 1px 8px 0px; color:#666666;}
ETİKETLER : Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir Organlarını Bağışladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA