Bakan İsmet Yılmaz: "75 Milyonun Hükümetiyiz"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "75 milyonunun hükümetiyiz."
Bu haber 2013-08-05 13:16:33 eklenmiş ve 357 kez görüntülenmiştir.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "75 milyonunun hükümetiyiz. Yüzde 50'nin oyunu aldık ama yüzde 100'üne hizmet götürüyoruz" dedi.

Bakan Yılmaz; AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Vali Eyüp Tepe, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül ile Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu yerleşkesine yapılacak sosyal tesis ve öğrenci yurdunun temel atma törenine katıldı.

Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "75 milyonunun hükümetiyiz. Yüzde 50'nin oyunu aldık ama yüzde 100'üne hizmet götürüyoruz. Iğdır'da, AK Parti'nin milletvekili mi var? Ancak Iğdır'a da havaalanı yaptık. Hakkari'den milletvekili var mı? Yok. Hakkari Yüksekova'ya havaalanı yaptık mı? Yaptık. İnşallah yıl sonuna doğru da açacağız. Olağanüstü hali kaldırdık, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkını tanıdık. Bilgi edinme yasasını çıkardık. Milletimizin her ferdi bilgi edinme hakkına kavuştu" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, yaklaşık 10,5 milyon TL'ye yaptırılacak ve üniversite öğrencilerinin barınacağı yurt ile sosyal tesislerin temeli atıldı. - Kars

ETİKETLER : Bakan İsmet Yılmaz: "75 Milyonun Hükümetiyiz"
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA