Ağrı'da İkinci El Eşya Satışlarında Yüzde 100 Artış

AĞRI'DA İKİNCİ EL EŞYA SATIŞLARINDA YÜZDE 100 ARTIŞ - Ağrı'da üniversite öğrencileri ve yeni atanan öğretmenlerin gelmesiyle birlikte ikinci el eşya satışlarında yüzde 100 artış oldu.
Bu haber 2013-09-15 17:59:02 eklenmiş ve 410 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'da üniversite öğrencileri ve yeni atanan öğretmenlerin gelmesiyle birlikte ikinci el eşya satışlarında yüzde 100 artış oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri ve yeni atanan öğretmenlerin gelmesiyle birlikte ikinci el eşyaların satışında yüzde 100 artış oldu. Ağrı'ya gelen öğrenciler ve öğretmenlerin rağbet ettiği ikinci el eşya mağazalarında mobilyadan beyaz eşyaya, televizyondan elektrikli süpürgeye hemen her türlü ürün bulunuyor. Belediye İş Merkezi arkasında 25 yıllık esnaf olan İsmail Koçer, ikinci el eşya satışına seyyar olarak başladığını belirterek, "5 yıl kadar seyyar ikinci el eşya sattım. 20 yıldır da buradaki mağazamızda eşya satmaktayım. Satışlarımız yaz ayında durgundu. Üniversite öğrencilerinin ve yeni atanan öğretmenlerin gelmesiyle satışlarımızda büyük bir artış oldu. Genellikle yatak, çalışma masası, halı, beyaz eşyalar satıyoruz. Öğrencilerimiz yaklaşık bin TL'ye rahat bir evi döşeyebilirler" dedi. - AĞRI

ETİKETLER : Ağrı'da İkinci El Eşya Satışlarında Yüzde 100 Artış
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA