Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitim Seminerleri

AİLE EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİCİ EĞİTİM SEMİNERLERİ - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Aile Eğitim Programı kapsamında Muş, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ağrı, ve Ordu'da eğitici eğitim seminerleri düzenleyecek.
Bu haber 2013-09-14 20:59:02 eklenmiş ve 492 kez görüntülenmiştir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Muş, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ağrı, ve Ordu'da eğitici eğitim seminerleri düzenleyecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen AEP ile ailelerin mutluluğunun ve yaşam kalitesinin arttırılması, toplumda sağlıklı ve mutlu ailelerin çoğalmasına katkıda bulunulması ve ailelerin yaşam kalitesinin arttırılmasının hedeflendiği ifade edildi.

Program çerçevesinde şu ana kadar 2 bin 69 kişinin eğitici eğitim seminerlerine katıldığı, beş ilde gerçekleştirilecek seminerlerle bu sayının daha da büyümesinin planlandığı belirtildi.

AEP ile ülke genelinde sağlıklı, mutlu ve sorun çözme becerisine sahip ailelerin oluşması doğrultusunda geliştirilen ve gerçekleştirilen eğitici eğitimleri ve halk eğitimleri ile bugüne kadar yaklaşık 40 bin kişinin eğitim almasının sağlandığı kaydedilen açıklamada, bunun yaygınlaşması ve daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için belli periyotlarla yapılan eğitici eğitimlerinin beş ilde daha gerçekleştirileceği aktarıldı.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Eylül ve ekim ayında Muş, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ağrı ve Ordu'da yapılacak eğitici eğitimlerine katılacak eğitici adayları sertifika almaya hak kazanacaklar. AEP'nin yaygınlaştırılması kapsamında verilecek eğitici eğitimleri Muş'ta 16-20 Eylül, Eskişehir ve Kahramanmaraş'ta 23-27 Eylül, Ağrı'da 30 Eylül-4 Ekim, Ordu'da ise 7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim içerikleri ve eğitimlerle ilgili detaylı bilginin www.aep.gov.tr adresinde yer aldığı AEP çerçevesinde, Aile Eğitimi ve İletişimi, Sağlık, Hukuk, İktisat, Medya alanlarında verilecek eğitici eğitim seminerleri sonrasında sertifika alan eğitici adayları halk eğitimleri vermeye hazır hale gelecekler." - Ankara

ETİKETLER : Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitim Seminerleri
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA