İlk Hac Kafilesi Medine'de Güllerle Karşılandı

İLK HAC KAFİLESİ MEDİNE'DE GÜLLERLE KARŞILANDI - 2013 yılı hac mevsiminde Suudi Arabistan'a ilk gelen Ağrı, Erzurum1 ve Erzurum–2 kafileleri Medine'ye indi.380 kişilik hac kafilesini Medine'de Cidde Başkonsolosu Fikret Özer, Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı, Basın Ataşesi Bahattin Akyön,...
Bu haber 2013-09-13 17:59:02 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

2013 yılı Hac mevsiminde Suudi Arabistan'a ilk gelen Ağrı, Erzurum1 ve Erzurum–2 kafileleri Medine'ye indi. 380 kişilik Hac kafilesini Medine'de Cidde Başkonsolosu Fikret Özer, Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı, Basın Ataşesi Bahattin Akyön, Medine Ekip Başkanı Nevzat Ünal ve Çelebi Akyurt güllerle karşıladı.

Medine'de 8 gün kalacak Hac kafilesiyle tek tek ilgilenen Cidde Başkonsolosu Fikret Özer, "Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosluğu olarak 2013 yılı Hac döneminde meydana gelebilecek aksaklıkları aza indirebilmek, önceki yıllarda meydana gelen aksaklıkların tekrar yaşanmaması için bir dizi çalışmalar yaptık. İlgili kuruluşlarla birlikte çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda hacı adaylarımızdan Suudi Arabistan makamları ve yetkili mercilerimizce duyurulan kural, kaide ve uyarılara uymalarını bekliyoruz." dedi. Ayrıca Özer, tüm hacı kafilesinin Hac ve umrelerini tebrik etti.

Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı da "Hac dönemine ait bazı kurallar ve karşılaşılan zorluklara ilişkin olarak, Diyanet İşleri Başkanlığımız gerekli çalışmaları yapmaktadır. Tüm ekip olarak çalışmalarımız başarıyla devam etmektedir." diye konuştu.

Medine Ekip Başkanı Nevzat Ünal ise "İlk gelen kafilemizi karşılamaktan büyük mutluluk duyduk. Medine'de tüm hizmete hazırız." dedi.

Karşılama töreninde ilk gelen Hac kafilesine gül, hurma, Arap kahvesi ve meyve suyu ikram edildi.

ETİKETLER : İlk Hac Kafilesi Medine'de Güllerle Karşılandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA