Patnos Gençlikspor'un Bal Ligi Hazırlıkları Devam Ediyor

PATNOS GENÇLİKSPOR'UN BAL LİGİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR - Bölgesel Amatör Ligi'nde Ağrı'yı temsil eden Patnos Gençlikspor, 15 Eylül'de Van İpek Yoluspor ile oynayacağı özel maça hazırlanıyor.
Bu haber 2013-09-13 13:59:02 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

Bölgesel Amatör Ligi'nde Ağrı'yı temsil eden Patnos Gençlikspor, 15 Eylül'de Van İpek Yoluspor ile oynayacağı özel maça hazırlanıyor.

Patnos Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, yaptığı açıklamada, iki yıldır kulüp olarak Ağrı'yı futbol alanında temsil ettiklerini söyledi.

Bunun gururunu yaşadıklarını ifade eden Özdemir, 15 Eylül Pazar günü Patnos Şehir Stadyumu'nda Van İpek Yoluspor ile yapacakları özel maça hazırlandıklarını belirtti.

Geçen hafta ev sahipliğini yaptıkları Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Iğdır Gençlerbirliği Spor'a 3-0 yenildiklerini, bu yenilgiden ders çıkardıklarını vurgulayan Özdemir, "Hatalarımız ve eksiklerimizi giderme çabasındayız. Patnos Gençlikspor, yapmış olduğu hazırlık maçları ve antremanlarda takımın hazır olduğunu gösterdi. Yaptığımız transferler de göz dolduruyor. Takıma bir forvet ve bir de stoper olmak üzere 2 transfer daha yaparak ilk yarıyı bu şekilde kapatmayı düşünüyoruz. Pazar günü bütün Ağrılı hemşehrilerimizi Patnos Şehir Stadyumu'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Özdemir, 15 Eylülde saat 13.00'de oynanacak maç öncesi değişik etkinlikler düzenleneceğini kaydetti. - Ağrı

ETİKETLER : Patnos Gençlikspor'un Bal Ligi Hazırlıkları Devam Ediyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA