Ağrı'da Saadet Partisi'nden İftar Yemeği

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Ağrı'ya geldi.
Bu haber 02 Ağustos 2013, Cuma 12:29:38 eklenmiş ve 490 kez görüntülenmiştir.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Ağrı'ya geldi.

Ağrı Karizma Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, eski Ağrı Belediye Başkanı Zeki Başaran, SP il ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarda öncesi bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, İslam coğrafyasına göz atarsak her taraf kan ve gözyaşıyla boğulduğunu söyledi.

Kamalak, "Filistin'e bir bakın, Lübnan'a bir bakın. Suriye, Irak, Mısır, Bosna Hersek, Afganistan, Pakistan, Keşmir, Arakan hepsi sizleri bekliyor. İslam alemi sizleri bekliyor. Kardeşlerim nerede diye sizleri bekliyor. Biz burada sıradan toplantı için bir araya gelmedik, biz İslam birliğini kardeşlik hukukunun temellerini atmak üzere bir araya geldik. Cihat erleri olarak bir araya geldik. ABD 50 devletten oluşmuştur, Avrupa topluluğu 28 devleti bağrına basmış durumdadır. Bizler neden İslam Birleşmiş Milletler devletini kurmayalım ki. Neden kurmayalım. İlk kıvılcımı Ağrı'dan bekliyoruz. İslam birliği için koşuşturmak zorundayız. Gayri Müslimler bu şekilde bir araya gelmişken ehli, rabbi, kitabı bir olan, kıblesi bir olan Müslümanlar neden bir araya gelip de İslam birliğini kurmasınlar ki. Biz bir bütünüz, hepimiz kardeşiz. Yüce rabbimiz Müslümanlar kardeştir buyurmuştur. Gelin bir olalım İslam birliğini oluşturalım. Bizden milli görüşten ne gibi bir zarara gördünüz de yönünüzü başka yerlere çevirdiniz. Biz suç mu işledik. Biz hata etmedik, sizleri yanıltmadık. Sizlere yalan söylemedik. Bu kutsal yolculukta önünüze barikatlar kuruldu, yolumuz kesildi ama asla, üzerimize tanklar yürütüldü. Ama bu ulvi davadan asla taviz vermedik. Biz Kıbrıs barış harekatını yaparak, orada 25 yıldır akan kanı durdurduk, anaların gözyaşını durdurduk fena mı yaptık. İslam alemi her gün küresel emperyalizmin saldırısına uğruyor. Tek çare kardeşlerin bir araya gelmesidir dedik. Kurtuluş birliktedir. Birlikte rahmet vardır"dedi. - AĞRI

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA