Rektör Prof. Dr. Aslan'dan İftar Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İrfan Aslan, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bu haber 01 Ağustos 2013, Perşembe 23:07:26 eklenmiş ve 435 kez görüntülenmiştir.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Merkezi Yemekhane ve Kafeterya'da verilen iftar yemeğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Bayrıoğlu, daire başkanları, yerel ve yaygın basın mensupları ile çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi katıldı. Yemekte konuşan Prof. Dr. İrfan Aslan, üniversitenin akademik çalışmalar ile iyi ve başarılı bir eğitimi hedef olarak belirlediğini, kentin gelişmesi ve daha iyi noktalara gelmesine yönelik yürütülen çalışmaların her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.

Yemek sonrası Merkezi Yemekhane ve Kafeterya'nın balkonunda semaver çayı ikramı ile devam eden iftar programı, geç saatlere kadar devam etti. - AĞRI

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA