Polisten, Engelli Kadına Tekerlekli Sandelye

POLİSTEN, ENGELLİ KADINA TEKERLEKLİ SANDELYE - Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, bir yıl önce felç geçiren yaşlı kadını tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.
Bu haber 2013-09-12 16:59:02 eklenmiş ve 397 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, bir yıl önce felç geçiren yaşlı kadına tekerlekli sandalye alındı.

Polis ekipleri, Aslangazi köyünde geçirdiği hastalık sonucu yürüyemeyen Gülçin Kılıçgedik (63) için aldıkları tekerlekli sandalyeyi, köye giderek teslim etti.

Emniyetin duyarlı davranışının kendisini duygulandırdığını ifade eden Kılıçgedik, tekerlekli sandalye getiren polis memurlarına her zaman dua edeceğini vurgulayarak, "Allah işinizi rast getirsin. Allah sizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Eşi Bayram Kılıçgedik de eşinin bir yıldır yatalak olduğunu belirterek, "Eşim bir yıldır işte böyle yatakta yatıyor. Sürekli doktora götürüp, getiriyoruz. Kalp hastası aslında. Sol tarafı tamamen felçli, hiç yürüyemiyor" dedi.

Kendilerine devletin sürekli yardımcı olduğunu belirten Kılıçgedik, şunları kaydetti:

"Allah devletten razı olsun, bize her zaman yardım ediyorlar. Ben de çiftçiyim. Altı çocuğum var. Maddi durumum kötü. Tekerlekli sandalye alacak gücümüz yoktu. Şimdi Ağrı emniyeti bize yardımcı oldu, tekerlekli sandalye getirdiler. Allah onlardan razı olsun. Bundan sonra eşimi dışarı çıkarabileceğiz. Daha rahat olacak onun için de." - Ağrı

ETİKETLER : Polisten Engelli Kadına Tekerlekli Sandelye
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA