Arslan, Kağızman Caddesi Esnafına Çalışmaları Anlattı

ARSLAN, KAĞIZMAN CADDESİ ESNAFINA ÇALIŞMALARI ANLATTI - Ağrı'nın marka kent olması yönünde çalışmaları takip eden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, her fırsatta çalışmaları yakından takip ederken, esnaf ziyaretleri yaparak da çalışmaları anlatıyor.
Bu haber 2013-09-11 17:59:02 eklenmiş ve 406 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın marka kent olması yönünde çalışmaları takip eden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, her fırsatta çalışmaları yakından takip ederken, esnaf ziyaretleri yaparak da çalışmaları anlatıyor.

Kağızman Caddesi'nde asfalt çalışmasının ardından devam eden üst yapı iyileştirmesi kapsamında esnafı ziyaret eden Başkan Arslan, "Biz yaptığımız çalışmalarla sizlerin yanınızdayız." dedi.

Kağızman Caddesi'nde alt yapı çalışmasının ardından asfalt ve kaldırım çalışması bitmesinden sonra aydınlatma direklerinin dikilmesiyle Kağızman Caddesi'ndeki yapılan çalışmalarla son noktaya gelindiğini anlatan Başkan Arslan, her şeyin en iyisini yapmak için gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Hasan Arslan, "Ağrı genelinde ekiplerimiz bir çok noktada çalışma yapmaktadır. Ağrı'nın çehresini değiştiren ve gelişimine katkı veren düzenlemeler ile markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugünde Kağızman Caddemizin yollarını ışıklandırarak güvenli hale getirmek için ekiplerimiz çalışmalara devam ediyor." dedi.

ETİKETLER : Arslan Kağızman Caddesi Esnafına Çalışmaları Anlattı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA