BEYKOZ CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA BAHADIR YAVUZ SEÇİLDİ


Bu haber 21 Temmuz 2013, Pazar 10:51:31 eklenmiş ve 670 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA BAHADIR YAVUZ SEÇİLDİ

CHP Beykoz İlçe Başkanı Hızır Yılmaz'ın Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmesi, görevinden ayrılması üzerine ilçe yönetimi oy birliği ile Bahadır Yavuz’u ilçe başkanlığına seçti.

 CHP Beykoz ilçe Merkezinde yapılan devir teslim töreninde ilçede adım atılacak yer kalmadı. CHP üyelerinin yoğun katılım gösterdiği bir devir teslim töreninde, törene CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarının büyük ekseriyeti de katıldı.

CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Çakmak ve Fisun Sökmez, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner'in de hazır bulundu.

 Düzenlenen törende açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Bahadır Yavuz yaptı. Yavuz kendi kendi konuşmasından önce nezaketen mikrofonu Hızır Yılmaz'a verdi.

Hızır Yılmaz, yaptığı konuşmada AKP ve Erdoğan diktatörlüğünü yıkacaklarını, sosyal demokrasinin bayrağını Beykoz’a ve Türkiye’ye dikeceklerini söylediler.

 Yılmaz konuşmasının devamında: 1 Nisan 2011'de CHP Beykoz delegelerinin bize emanet ettiği koltuğu beraber yola çıktığım Bahadır Yavuz'a gururla teslim ediyorum. CHP'nin tek hedefi 2014 yerel seçimlerde Beykoz Belediyesi'nin burcuna sosyal belediyeciliğin bayrağını dikmek olacaktır.

Göreve geldiğimizden beri tüm samimiyetimle söylüyorum ilçeden tek bir gün ayrılmadım. Beykoz'dan ayrıldığımız gün sadece ve sadece 7 gündür. Büyük kurultay için Ankara'ya 1 gün, Zonguldak yine Genel Merkez'in daveti ile 1 gün ve yine 3 günde Mesudiye Kurultayı'na katıldım. 2 gün de özel sebeplerden dolayı dışarıdaydım.

İnsanlar yapılanları takdir etmez ama koltuklarımız hesap verme koltuklarıdır. Beykoz'da seçildiğimizde biz, CHP ilçe başkanının sırtını sıvazlanma dönemini bitirmek için, böyle ilçe başkanları olmasın diye yola çıktık.

Artık CHP'de birileri 2014 yılında masa başına oturup kalemle CHP'nin meclislerini tanzim edemeyeceklerdir. CHP'yi sadece bir güç tanzim eder oda CHP örgütüdür. Örgütü yok sayan CHP'nin tokadını öyle bir yerki o koltuklar onlara dar gelir.

Geçen yıl Ramazan'da kadın ve gençlik kollarımız da dahil hiç birimiz tatile çıkmadık. Ramazan'da yaklaşık 2500 eve girdik her eve en az 4 yöneticimizle girdik. Onlarla dertleştik çıkarken hediyemizi bıraktık çıktık.

Belki de belediyesi olmayan bir ilçe başkanlığı ilk defa sünnet şöleni yaptı. Bize destek veren kadın ve gençlik kolları başkanımıza ve sadece destek veren aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Aydın Düzgün destek oldu, ona teşekkür ediyorum.

Biz rakibimize önümüze geçmesin diye çelme takıyorsak bilin ki partimize ve kendimize çelme takıyoruzdur.

Yaptığımız 2B mitinginde demiştim ki "Beykozluyu üzmek için yasa çıkartan Rizeli Tayip Erdoğan varsa, onu yırtacak bir Rizeli Hızır Yılmaz var". Şimdide ilçe başkanımız Bahadır Yavuz'un önderliğinde o bayrağı yırtıp atmaya devam edeceğiz.

Ailemiz içinde bizim tartışmalarımızdan dışarıda birileri medet ummamalı. Biz CHP ilçe başkanlığını aldıktan sonra Genel Başkanımızın "bir köyden 20 oy alıyorsak ve hiç üyemiz yoksa o köyden o ilçe başarısızdır" sözleri üzerine köylerimize yöneldik ve inanın her köyden en az 20 üyemiz var.

Herkes görevini yaparsa partimiz kazanır. Bu parti sadece adaylık dönemimde gelip ilçe binası önünden geçenleri, partiliyim diye gözükenleri de bilir. 

Hızır Yılmaz'ın konuşmasından sonra mikrofon alan CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz, ilk defa partililere seslendi;

Bahadır Yavuz: İlçe Başkanımız, Sayın Hızır Yılmaz’ın, Beykoz Belediye Başkanlığı için aday adayı olması nedeniyle İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş olduğunu bilmektesiniz. Parti Tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince, Yönetim Kurulu Üyelerimizin oybirliğiyle vermiş olduğu karar sonucunda İlçe Başkanı seçildim.

İlçe Yönetim Kurulunun şahsıma vermiş olduğu Başkanlık görevi için tüm arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkürlerimi iletirim. Bugüne kadar Yönetim Kurulunu çok önemsedim, bundan sonra da devam edecektir. 

İlçe Başkanı seçilmemden dolayı İl Başkanlığımız tarafından duyulan memnuniyet yapacağımız çalışmalarda ve etkinliklerde bana, Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma ve tüm Örgütümüze büyük bir cesaret vermiştir. İl Başkanımız, Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya ve İl Yönetim Kuruluna huzurunuzda Saygılarımı sunuyorum.

İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan, Sayın Hızır Yılmaz’a geçmişten bu güne kadar partimize yapmış olduğu katkı, destek ve çalışmaları için Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, İlçe Örgütüm ve kendi adıma teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, destek ve katkılarının da devam etmesini ümit ediyorum.

ilk defa sizlerin karşısına, İlçe Başkanı olarak çıkmak, benim için ayrı bir heyecan ve gurur kaynağıdır. Çoğunuzun bildiği gibi eski İlçe Başkanlarından, Mehmet Yavuz, Amcam, Mahmut Yavuz ise Ağabeyimdir. Onları geçmişte partimizin çeşitli kademelerinde çalışarak göstermiş oldukları başarı ve örnek davranışlarını rehber edinerek, kaldıkları yerden; bayrağı Sayın Hızır Yılmaz’dan devralarak daha yükseklere taşıyacağımızdan, 30 Mart 2014 tarihinde seçimi kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizin ve İlçemizin içinde bulunduğu zor şartlar hepimiz tarafından bilinmektedir. 

Üstelik İlçemizin kanayan yarası olan; 184.000 seçmenin 100.000’i üzerinde mülkiyet ve imar problemi olan Beykoz’un 2B’de açıklanan metrekare birim fiyatlarının yüksekliği, Kentsel Dönüşüm adı atında Beykozlunun yok sayılarak sürgün edilmek istenmesi. 9 mahallemizde Özel proje alanı ilan edilerek ortalama halkımızın 70-80 yıl ikamet ettiği yerlere ve mülküne göz diken, Anayasa’mızda en doğal hak olan barınma ve konut edinme hakkını ellerinden alan, tanımayan, erozyona uğratan, yandaşlarına ve yakınlarına rant alanı yaratma heveslisi olan, bizlere hükmeden ve yönetemeyen AKP gidecek Beykozlu Beykoz’da yaşayacak herkes rahat bir nefes alacaktır.

Bu düzen değişecek, en doğal hakkımız olan sosyal yaşantı alanlarımızın ve özgürlüklerimizin önündeki engelleri kaldırmak için hep birlikte AKP iktidarının karşısında durmalı, bir olmalı ve güçlerimizi birleştirmeliyiz.

İlçe Başkanınız olarak, arkadaşlarımla birlikte yıkıcı değil, yapıcı muhalefet yaparak, daha çok halkın yanında olmaya, halkla bütünlük içinde Beykoz’u ve İstanbul’u alarak, Genel seçimlerde AKP’den tamamen kurtulmak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyorum. Halktan ve haklıdan yana siyaset anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz.

Hepimiz, Beykoz’u, sokak, sokak biliyoruz, Beykoz’un ve Beykozluların sıkıntılılarını biliyoruz. Bu yolda hazırlıklı ve donanımlıyız.

Beykozluların sorunlarını; İlçe Yönetimimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, Örgütümüz ve Belediye Başkanı aday adayı arkadaşlarımızla birlikte biliyor, çözümlerini üretiyoruz.

Siyasi çalışmalarımızda Beykozluları anladığımızı, dertlerini bildiğimizi ve de çözümlerini gerçekleştireceğimizi, Beykozlulara ısrarla anlatacağız.

Bizler, AKP’nin zafiyetleri, Başkan Yücel Çelikbilek’in Belediye arsalarını çarçur etmesinin yanında, Lüks ve şatafat tutkularıyla, kibirleriyle, kendilerini baş başa bırakarak Beykoz’un gayrimenkullerinin elden çıkarılmadan, Beykozluya tepeden bakmadan, Beykozluya nasıl hizmet yapılacağının dersini vermemiz gerekmektedir.

Başarının yolu Beykoz’un sorunlarını çözümleriyle birlikte, Beykoz seçmenine; partimizi ve kendimizi anlatabilmekten geçmektedir. Onun içindir ki, el ele, gönül gönüle hep birlikte çalışmak zorundayız.

CHP Beykoz İlçesi’nin ve Örgütünün Beykozlularla bütünleşmesini sağladığımız zaman başarı da mutluluk da hepimizin olacaktır. Öncelikli hedefimiz, Beykozlularla bütünleşmek olacaktır. İlçe Yönetimi; erkin hiçbir şekilde şahısların çıkarları için kullanılmasına izin vermeyecektir.

Bu önceliklerle yol alırsak, hedefe ulaşmamız kaçınılmazdır. 

Belediye Başkanı Aday Adayı arkadaşlarımızla, birlik ve bütünlük içinde olmamız, olmazsa olmazlarımızdır. Onların Aday Adayı olmakla, göstermiş oldukları medeni cesaretleri bizleri heyecanlandırmaktadır, gücümüze güç katmaktadır. 

Değerli Basın Mensuplarına göreve başladığım ilk günde yanımızda olmaları, bize zaman ayırmaları nedeniyle teşekkür ederken, Beykoz’un sorunlarının çözümünde ve sahip çıkmamız da bizleri dikkatle takip etmelerini rica ediyorum.

2014 Mart’ında Beykoz bizim, İstanbul bizim olacak.

İlçe Başkanı Bahadır Yavuz'dan sonra CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çakmak, devir teslim töreni ve yerel seçimler öncesi kısa bir değerlendirmede bulundu.

Doğan çakmak: Geleneksel bir etkinlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hızır Yılmaz'ın görevini vermesini fırsat bilerek, 16 ay boyunca Beykoz'da ve İstanbul'da partiye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Beykoz örgütünün iradesinin belirlediği kurul üyelerinin, bu ara dönemde Beykoz örgütün iradesiyle seçilen Hızır Yılmaz'ın görevini yine aynı irade ile Bahadır Yavuz'a vermesini saygı ile karşılıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Çakmak, tören sonunda yeni ve eski ilçe başkanları başta olmak üzere tüm belediye aday adayları ile birlikte objektiflerin karşısına geçerek fotoğraf çektirdi.


 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA