Ağrı'da Üniversite Kayıtları Devam Ediyor

AĞRI'DA ÜNİVERSİTE KAYITLARI DEVAM EDİYOR - Ağrı Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencileri bilgilendiriyor.
Bu haber 2013-09-06 18:59:03 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen öğrencileri bilgilendiriyor.

Havaalanı, terminal ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde öğrencileri karşılayan polis ekipleri, şehir ve üniversite hakkında öğrencileri bilgilendiriyor.

Üniversiteye kaydını yaptırmak için Diyarbakır'dan gelen Yasemin Yıldız, yaptığı açıklamada, Ağrı'yı ilk defa gördüğünü ve insanlarının sıcak olduğunu belirterek, polisin uygulamasından çok  memnun olduğunu söyledi.

Güvenin önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, "Polis teşkilatının böyle bir uygulaması çok iyi oldu. En azından küçük bir durumda bile arayabileceğimiz bir yerin olması bizleri sevindirdi. Bu konu hakkında olumlu düşünüyorum. Buraya geldiğimizde polisler bizi meyve suyu ve kek ikram ederek karşılıyorlar. Şehrin tanıtımı hakkında da bilgi veriyorlar" diye konuştu. - Ağrı

ETİKETLER : Ağrı'da Üniversite Kayıtları Devam Ediyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA