Eğitim Bir Sen Mardin Şubesi'nden Sümer'e Ziyaret

EĞİTİM BİR SEN MARDİN ŞUBESİ'NDEN SÜMER'E ZİYARET - Eğitim Bir Sen Mardin şubesi yönetim kurulu üyeleri Merkez Artuklu ilçesine atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer’i ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-06 12:59:02 eklenmiş ve 252 kez görüntülenmiştir.

Eğitim Bir-Sen Mardin şubesi yönetim kurulu üyeleri Merkez Artuklu ilçesine atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer'i ziyaret etti.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer ziyarette yaptığı konuşmada "Kurulan ilçemizin eğitim açısından sorunları olduğunu ancak her sorunun mutlaka çözülebileceğini, hedeflerimiz doğrultusunda ilçemizi gereken eğitim düzeyine çıkarabileceğimize inancımız tamdır." dedi

Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Eyyüp Değer ise  Mardin'in büyükşehir olmasının  her açıdan kente pozitif katkı sağlayacağını belirtti.

Mardin'in  'kabuğuna sığmayan' bir kent olmaya başladığını belirten Değer, "Şehrin büyümesi tabii olarak beraberinde sorunlar da getirecektir. Ancak bu sorunlar tüm kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının el birliğiyle çalışmasıyla giderilecektir. Bir şehrin gelişmişlik düzeyi o şehrin eğitim düzeyiyle orantılıdır. Artuklu ilçesine atanan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şeyhmus Bey, bu şehri ve bu şehrin insanlarını bilen ve eğitimin her kademesinde çalışmış biri olarak bu sorunların üstesinden gelebileceğine inanıyor, yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz" dedi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Eğitim Bir Sen Mardin Şubesi'nden Sümer'e Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA