Sarıkamış'ta Sarıçam Tomruğu İhalesi Yapıldı

SARIKAMIŞ'TA SARIÇAM TOMRUĞU İHALESİ YAPILDI - Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan kereste ihalesinde 4 bin 600 metreküp sarıçam tomruğu satışa çıkarıldı.
Bu haber 2013-09-06 12:59:02 eklenmiş ve 393 kez görüntülenmiştir.

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan kereste ihalesinde 4 bin 600 metreküp sarıçam tomruğu satışa çıkarıldı.

İşletmeye bağlı lokalde, açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Kars, Erzurum, Ağrı ve Van'dan yaklaşık 50 müteahhit katıldı.

İşletme Müdürü Cemal Çelik, ihalede boyları 4-6 metre olan kerestelik sarıçam sanayi tomruğu, maden direği, kağıtlık kereste ve yakacak odun olmak üzere toplam 4 bin 600 metreküp kerestenin 3 bin 220 metreküpünün satıldığını söyledi.

Satışa sunulan sarıçam mamullerinin kullanılacak alanlara göre hazırlandığını ifade eden Çelik, "İşletme olarak bizim için önemli olan kereste müteahhitlerinin arz ve taleplerini tam anlamıyla karşılayabilmektir. Bu noktada çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Yaptığımız ihalede ürünlerin yüzde 70'nin satışı yapıldı. Diğer satışı yapılmayan 1380 metreküp kereste ise önümüzdeki günlerde tekrar satışa sunulacak" dedi.

Çelik, satışı yapılan kerestelerin Soğuksu Orman Deposunda istiflendiğini, bugünden itibaren alıcılar tarafından kamyonlara yüklenerek sevk edilmeye başlanacağını kaydetti. - Kars

ETİKETLER : Sarıkamış'ta Sarıçam Tomruğu İhalesi Yapıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA