TTF'den Ağrı AA'ya Teşekkür Plaketi

TTF'DEN AĞRI AA'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ - TTF tarafından Ağrı'da düzenlenen tenis faaliyetlerini yakından takip ettikleri için Anadolu Ajansı Ağrı İl Temsilciliğine teşekkür plaketi verildi.
Bu haber 2013-09-06 10:59:03 eklenmiş ve 416 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Ağrı'da düzenlenen tenis faaliyetlerini yakından takip ettikleri için Anadolu Ajansı Ağrı İl Temsilciliğine teşekkür plaketi verildi.

Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, AA Ağrı bürosunu ziyaret ederek, burada Türkiye Tenis Federasyonu tarafından gönderilen teşekkür plaketini AA İl Temsilcisi Fatma Güven'e takdim etti.Kaya, burada yaptığı konuşmada, Anadolu Ajansı'nın, Ağrı'da düzenlenen tenis faaliyetlerini yakından takip ederek, tenisin Ağrı ve diğer illerde daha iyi tanıtılmasına katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti: "Ağrı Tenis Kulübü olarak Türkiye Tenis Federasyonu'nun desteği ile Ağrı'da tenis alanında çok güzel organizasyonlara ev sahipliği yaptık. İlimzide, hem ulusal hem de uluslararası turnuvalar düzenleyerek, tenis sporunun tabana yayılmasını ve buradaki gençlerimizin tenisle tanışmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve bütün faaliyetlerimizi yakından takip ederek, doğru, tarafsız, objektif bir şekilde hem yerel hem de ulusal anlamda haberlerimizi yapan Ağrı Anadolu Ajansı çalışanlarına teşekkür etmek adına Türkiye Tenis Federasyonumuz tarafından Anadolu Ajansı Ağrı İl Temsilcisi Fatma Güven adına gönderilen plaketi kendisine takdim ettik. Burdan federasyonum ve kulübüm adına bütün Anadolu Ajansı çalışanlarına teşekkür ediyorum."

AA Ağrı İl temsilcisi Fatma Güven de, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından gönderilen böyle bir plaketi almaktan gurur duyduğunu dile getirerek,"Bir Anadolu Ajansı çalışanı olarak, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışından şaşmadan, ilimizde olup biten böyle güzel faaliyetleri halkımızla paylaşmak her şeyden önce mesleğimizin bir gereğidir. Biz burada sadece işimizi yaptık. Organize edilen güzellikleri halkımıza sunarak, insanlara faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Bu plaketi Ağrı Anadolu Ajansı muhabirlerimiz adına alıyorum. Büyük incelik göstererek, bize teşekkür plaketi gönderen başta Türkiye Tenis Federasyonu camiasına ve Ağrı Tenis Kulübü Başkanımız sayın Kasım Kaya'ya, kulüp üyelerine şahsım, çalışma arkadaşlarım ve kurumum adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : TTF'den Ağrı AA'ya Teşekkür Plaketi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA