Jandarmadan Uyuşturucu, Zayıflama Hapı ve Kaçak Sigara Operasyonu

JANDARMADAN UYUŞTURUCU, ZAYIFLAMA HAPI VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU - Sivas'ta Gürün ve Koyulhisar ilçelerinde iki ayrı araçta yapılan aramada 4 kilogram esrar, yaklaşık 480 bin zayıflama hapı ile toplam 6 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Bu haber 2013-09-05 18:59:02 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

Sivas'ta Gürün ve Koyulhisar ilçelerinde iki ayrı araçta yapılan aramada 4 kilogram esrar, yaklaşık 480 bin zayıflama hapı ile toplam 6 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Malatya-Kayseri D-300 karayolu üzerinde bulunan Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü civarında yapılan yol kontrolleri ve arama çalışmaları sırasında Malatya'dan Kayseri istikametine giden bir kamyonet durduruldu. Kamyonette yapılan aramada 3 kilo 995 gram esrar maddesi ile 3 bin 650 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Uyuşturucu ve bandrolsüz sigaralar ile olayda kullanılan araçlara el konulurken olay ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan jandarma ekiplerince Erzincan-Tokat karayolu üzerinde bulunan Koyulhisar ilçesi Yeşilyurt köyü yol ayrımında yapılan yol kontrol ve arama sırasında ise Ağrı'dan İstanbul istikametine gitmekte olan bir minibüste yapılan aramada toplam 479 bin 880 paket kaçak zayıflama hapı ve 2 bin 500 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayda ele geçirilen zayıflama hapı, bandrolsüz sigara ve araçlara el konuldu. Olayla ilgili 1 şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ETİKETLER : Jandarmadan Uyuşturucu Zayıflama Hapı ve Kaçak Sigara Operasyonu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA