'Serhat'ta Kadın Olmak' Konulu Kısa Film Yarışması

'SERHAT'TA KADIN OLMAK' KONULU KISA FİLM YARIŞMASI - Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen 'Serhat'ta Kadın Olmak' konulu kısa film yarışması'yla, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta yaşayan kadınların ekonomik yaşamdaki yeri ve kalkınmadaki rolüne dikkat çekilecek.
Bu haber 2013-09-05 18:59:02 eklenmiş ve 488 kez görüntülenmiştir.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen 'Serhat'ta Kadın Olmak' konulu kısa film yarışması'yla, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta yaşayan kadınların ekonomik yaşamdaki yeri ve kalkınmadaki rolüne dikkat çekilecek. Başvurular 25 Kasım'a kadar yapılacak, birinciye 10 bin olmak üzere dereceye girenlere toplam 24 bin lira ödül dağıtılacak.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet gösteren SERKA, geçtiğimiz yıl ilk kez başlattığı kısa kısa film yarışmasında göç sorununa dikkat çekmişti. Kısa film yarışmasını geleneksel hale getiren SERKA, bu yıl düzenleyeceği 'Serhat'ta Kadın Olmak' konulu yarışmayla bölgede yaşayan kadının ekonomik yeri ile kalkınmadaki rolünü ön plana çıkaracak. Toplam 24 bin lira para ödülü dağıtılacak olan yarışmaya amatör ve profesyonel katılabilecek. En fazla iki filmle başvuruda bulunacak olan katılımcıların kısa metrajlı filmlerini Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinden birinde çekmiş olmaları gerekiyor.

'Serhat'ta Kadın Olmak' konulu yarışmaya başvuracak filmler için, işitme engellilerin de izleyebilmesi için Türkçe altyazılı olma şartı konuldu. SERKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Özdoğan, "Yarışmayla, kadınların sosyo-ekonomik yaşamdaki yeri, kalkınmadaki rolü ve bölgedeki yaşam tarzına dikkat çekmek istiyoruz" dedi. - Kars

ETİKETLER : 'Serhat'ta Kadın Olmak' Konulu Kısa Film Yarışması
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA