Bursa Büyükşehir Belediye Başkanından, Yeni Valiye Havada Brifing


Bu haber 2013-08-29 16:59:02 eklenmiş ve 427 kez görüntülenmiştir.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın yeni Valisi Münir Karaloğlu'na kentin tanıtımını gökyüzünde yaparak yatırımlarla ilgili brifing verdi. Van'da görev yaptıktan sonra bir süre önce Bursa Valiliği'ne atanan Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe ile şehri helikopterden inceledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Vali Karaloğlu'na kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, yaptıkları yatırımları anlatıp gösterdi.

Bursa'yı havadan gözlemleyen Vali Karaloğlu, yatırımlarla ilgili Başkan Altepe'den detaylı bilgi alarak şehri daha yakından tanıdı. Büyükşehir Belediyesi'nin UEFA standartlarında Bursa'ya kazandırdığı stadyum inşaatına hayran kalan Vali Karaloğlu, özellikle Uludağ ve Göller bölgesindeki doğal güzelliklerin büyüleyici olduğunu söyledi.

Vali Karaloğlu, Bursa'yı yakından tanımaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Bugün Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden yatırımlarını ve Bursa'yı havadan görme fırsatı bulduk. Bursa'nın çevresini, Uludağ'ı ve tarihi eserlerin bulunduğu bölgeyi inceledik. Benim şehri tanımaya ihtiyacım var. Bu nedenle bu fırsatı sunan Başkan Altepe'ye teşekkür ediyorum" dedi. - Bursa

ETİKETLER : Bursa Büyükşehir Belediye Başkanından Yeni Valiye Havada Brifing
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA