Ağrı ASKF'den Futbol Altyapılarına Destek

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından futbol altyapı kurslarına devam eden 158 çocuğa spor malzemesi dağıtıldı.
Bu haber 2013-08-26 15:59:01 eklenmiş ve 440 kez görüntülenmiştir.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Başkan vekili Abdullah Atilla, ASKF Futbol Altyapı sorumlusu Mustafa Şimşek, kurs antrenörleri ve ASKF Yönetim kurulunun hazır bulunduğu törende kursiyerlere spor malzemeleri dağıtıldı.

ASKF Futbol Altyapı Sorumlusu Mustafa Şimşek, yaptığı konuşmada malzeme yardımlarının devam edeceğini belirterek şunları söyledi." ASKF Yönetim Kurulu olarak geçen yıl SODES kapsamında bitirdiğimiz Ağrı Yıldızlarını Arıyor isimli projemizi kendi imkanlarımız ile devam ettiriyoruz. Sporcularımız araçlarla şehir merkezinden alınarak sosyal tesislerimize getiriliyor. Antrenmanlar sonrasında yeniden şehir merkezine bırakıyoruz. Kurslarımız teorik ve uygulamalı eğitimler halinde 6 çalıştırıcı eşliğinde devam ediyor. Bu kurslarda futbolun temel altyapı eğitimlerini vererek amatör futbol kulüplerimize lisanslı sporcu yetiştiriyoruz. Bu vesile ile tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. "dedi.

ETİKETLER : Ağrı ASKF'den Futbol Altyapılarına Destek
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA