Trafik Kazasında Bir Aile Yok Oldu: 6 Ölü, 3 Yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Gürbulak köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4'ü çocuk 6 kişi, olay yerinde öldü.
Bu haber 2013-08-25 16:59:02 eklenmiş ve 448 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Gürbulak köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4'ü çocuk 6 kişi, olay yerinde öldü. Kazada, 2'si İran uyruklu, 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Mehmet Salih Eskin idaresindeki 04 D 6027 plakalı otomobil, karşı yönde seyretmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 53 B 50410 İran plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, sürücü Eskin ve eşi Medine ile kızları Ronahi (15), Havin (14), Berivan (11) ve Leyla (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçtan ağır yaralı olarak kurtulan Fatma (7) ise sıkıştığı yerden arama kurtarma ekiplerinin çalışması ile kurtarıldı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Eskin ailesinin ferdlerinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Trafik kazasında ölen Mehmet Salih Eskin'in, Kırgızistan'da çalıştığı ve bir akrabasının düğününe katılmak üzere Türkiye'ye geldiği ifade edildi.

Kazada, TIR sürücüsü ile birlikte 2 İranlı yaralandı. Yaralılar, Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genel sağlık durumu iyi olan İranlı TIR sürücüsünün, göz altında ifadesinin alındığı bildirildi.

ETİKETLER : Trafik Kazasında Bir Aile Yok Oldu: 6 Ölü 3 Yaralı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA