Ağrı'dan Ambulans Uçakla Hasta Sevki

Kas erimesi nedeniyle tedavi gören 4 yaşındaki Hanife ile bir aylık olan ve kan zehirlenmesinden dolayı solunum yetmezliği çeken Mahmut Efe, ambulans uçakla Ankara ve Malatya'ya sevk edildi
Bu haber 2013-08-25 05:59:02 eklenmiş ve 428 kez görüntülenmiştir.

Kas erimesi nedeniyle tedavi gören 4 yaşındaki Hanife Aktaş ile bir aylık olan ve kan zehirlenmesinden dolayı solunum yetmezliği çeken Mahmut Efe Sakim, ambulans uçakla Ankara ve Malatya'ya sevk edildi.

Şiddetli bacak ağrısı şikayetiyle Ağrı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Aktaş ile yaklaşık bir haftadır kan zehirlenmesi nedeniyle Kars Devlet Hastanesinde tedavi gören Sakim'in durumlarının ağırlaşması üzerine Sağlık Bakanlığından ambulans uçak istendi.

Hanife'nin annesi Nurcan Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının aniden rahatsızlandığını belirterek, "Kızım sapasağlamdı. Oyun oynuyordu geldi 'anne benim bacaklarım ağrıyor' dedi. Acilen alıp Ağrı Devlet Hastanesine götürdük. Şimdi de durumu kötüleşti ve Maltya'ya götürüyorlar" ifadesini kullandı.

Gaziantep'ten havalanan ambulans uçak, Ağrı Havalimanına indi. Burada sağlık ekipleri ve doktorların gözetiminde ambulansla Ağrı ve Kars Devlet hastanelerinden getirilen hastalardan Hanife Aktaş, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Servisi Bölümüne, Mahmut Efe Sakim ise Ankara Sami Ulus Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. - Ağrı

ETİKETLER : Ağrı'dan Ambulans Uçakla Hasta Sevki
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA