Ağrı'da Esed ve Sisi Protesto Edildi

Ağrı Merkez Camii'nde cuma namazı sonrasında sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar Suriye ve Mısır'daki katliamları protesto etti.
Bu haber 2013-08-23 18:59:03 eklenmiş ve 449 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Merkez Camii'nde cuma namazı sonrasında sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar Suriye ve Mısır'daki katliamları protesto etti.

Suriye'deki kimyasal katliama ve Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik saldırılar Ağrı'da kınandı.Sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Güven Tatlı, "Küresel terörist ABD ve siyonist İsrail'in senaryosunu yazdığı, işbirlikçi Suud, Bae, Kuveyt, gibi petrol zengini ülkelerinin finanse ettiği, nihayetinde Sisi gibi bir yalancı ve zavallıya ihale edilen Mısır darbesi, maalesef Nil'in rengini kan kırmızısına boyandı. Öte yandan Baas rejimi Suriye'nin muhtelif bölgelerine kimyasal silahlarla saldırarak çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 2 bini aşkın kardeşimizi şehit etti. Her fırsatta demokrasiden, insan haklarından bahseden Batı medeniyeti akan kan Müslüman kanı olunca her zamanki gibi sus pus olmuş, darbenin başarılı olması için bütün imkanlarını seferber eden Kabe'nin işgalcisi Suud rejimi, 'Suriye'deki kıyam ateşi bizi de yakar' endişesi taşıdığı için suspus olan Körfez ülkeleri ve dünyanın birçok ülkesi Mısır'da ve Suriye'de yapılan katliamlar karşısında üç maymunu oynamıştır. Mısır'da darbenin yapıldığı ilk günden bugüne kadar darbecileri, darbecilerin arkasındaki kafirleri ve onların iş birlikçilerini protesto eden, ülke tarihinde ilk defa demokratik bir seçimle başa gelmiş devlet başkanları Mursi'nin serbest bırakılmasını ve cuntanın ülke yönetiminden çekilmesini isteyen masum Mısır halkı ve şerefli Müslümanlar olmanın bedelini çok ağır bir şekilde ödemeye devam eden Suriye halkı onurlarından, şereflerinden, namuslarından, kutsallarından vazgeçmemiş, bu uğurda şehadeti dahi göze alarak darbecilere, Baascı katillere ve onların iş birlikçilerine unutamayacakları bir ders vermiştir." dedi.

ETİKETLER : Ağrı'da Esed ve Sisi Protesto Edildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA